Online begeleiding

Persoonlijke Online Begeleiding

Dit is hoe ik je ga helpen & waarom het zo goed werkt...

Waarom online?

"Fysiek werkt toch veel beter?"
Fysiek kan zeker goed helpen, maar met online kan ik jou PRECIES het zelfde bieden.

In de tijd dat ik nog fysieke begeleiding gaf, kwam ik erachter dat één ding de sleutel is tot succes: de band tussen paard en eigenaar.

Jij als eigenaar bent degene die jouw paard het allerbeste kan gaan helpen. Waarom? Omdat jij jouw paard door en door kent, omdat jij jouw paard als de beste aanvoelt én vooral omdat jouw paard jou al vertrouwd. 
Hetgeen wat jij nodig hebt zijn handvaten en de juiste persoon die jou kan begeleiden. 

Hoe werkt het?

Dat gaan we samen bepalen! We kijken wat jouw wensen zijn en wat ik het beste vind passen.

We bekijken hoe vaak per week/maand we een online videogesprek inplannen. Meestal raad ik ongeveer 1x per week aan, maar dat ligt helemaal aan de hulpvraag en aan hoeveel begeleiding jij graag wilt.

Gratis kennismakingsgesprek
Eerst plannen we een gratis intake. In een halfuurtje leren we elkaar kennen, bespreken we de hulpvraag en kijken we of we beide een goed gevoel hebben.

Intake
Als we er na het kennismakingsgesprek voor kiezen om samen aan de slag te gaan, plannen we een intake. Als voorbereiding op de intake vul je het intakeformulier in en stuur je me wat video's waarin duidelijk wordt wat het probleem is. Ik ga deze video's bekijken en bereid me alvast voor door te kijken wat ik zie en waar ik denk dat het probleem en de oplossing zit. Vervolgens gaan we in 45 minuten samen een plan van aanpak maken. Je kunt er daarna voor kiezen dat ik een adviesplan voor je opstel. Hierin noteer ik zoveel mogelijk informatie waar je iets mee kan, schrijf ik aandachtspunten op, geef ik tips en geef ik je een globale planning van week tot week.

Online sessies
Daarna hebben we net zo vaak contact als wat we hebben afgesproken, dat kan 1x per week zijn maar ook vaker of minder vaak, dat stemmen we samen af. Dit kunnen we uiteraard altijd nog aanpassen.

Appen of bellen voor vragen
Ik ben altijd bereikbaar per app. Ben je aan het trainen en heb je een vraag of wil je ergens wat extra informatie over? Ik zal via app zo snel mogelijk reageren. Ook bellen mag, maar daar ben ik niet altijd bereikbaar.
Dit is helemaal gratis en zit bij de begeleiding in.

Wat zijn de kosten?

Gratis kennismakingsgesprek (20 - 30 minuten) €0
------------------------------------------------------
Intake gesprek (45 minuten) €30
------------------------------------------------------
Adviesplan (eenmalig) €50
------------------------------------------------------
Daarna per sessie (zo vaak als we samen afspreken, bijvoorbeeld 1 of 2x per week, 45 minuten) €45
------------------------------------------------------
Altijd bereikbaar voor vragen via mail, appen of bellen €0

Neem contact op om een gratis kennismakingsgesprek te plannen of voor meer informatie

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Reviews

Sylvi weet hoe je het vertrouwen van je paard kan winnen van waaruit het leren kan gaan beginnen. Of het nou om grote of kleine problemen gaat.

Sylvi is echt super lief en weet precies waar je het over hebt. Elk klein probleem snapt ze. Ze weet dat ook meteen wat voor een plan er nodig is. Ik voel me zo minder onzeker naar mijn kleine Quinnie toe. Ook met Quinnie gaat het stukken beter. Veel negatief gedrag in positief gedrag omgezet. Ze loopt nu zelfs met me mee uit de wei zonder halstertouw <3Een meid met kennis! Wij konden dingen zoals de wormenkuur geven of de staart knippen maar moeilijk voor elkaar krijgen bij onze Shetlander. Binnen een week ging het al veel beter en na een paar weken lukte het om alles helemaal zelf te doen bij onze pony!

Sylvi heeft een droom en een passie. Het verdient een compliment dat ze handen en voeten geeft aan haar droom. Gewoon doen en je niet laten ontmoedigen. Ze heeft verstand van paarden. Ik beveel Sylvi van harte aan.


Horse & Behaviour

Wil jij graag meer informatie, een gratis vrijblijvend gesprek inplannen of een afspraak maken?
Vul dan het contactformulier in.
Je mag ook altijd appen of bellen naar 06- 43 57 03 70.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.